Fantoma cu ochii negri care bantuie Marea Britanie. Martorii vorbesc despre o fetita care tipa si sperie trecatorii

Ultima actualizare: 04-10-2014 06:59
Copac ciudat

Fantoma unei fetite care ar avea ochii complet negri ar bantui Marea Britanie. Nu isi mai facuse aparitia de 30 de ani, pana sa sperie recent o mama care se plimba cu fiica ei intr-o zona retrasa din Staffordshire.

Fantoma fetitei cu ochii negri a devenit o adevarata poveste cult pe internet, multi incercand sa explice misterul acestor aparitii. Aparitii care incetasera acum 30 de ani.

Recent insa, o femeie care se plimba cu fiica ei a auzit un tipat puternic, numai pentru a gasi o "fantoma" atunci cand a sarit in ajutorul presupusei victime.

"Am inceput imediat sa alergam spre sursa zgomotului. Nu puteam gasi copilul nicaieri si ne-am oprit sa ne tragem respiratia. Atunci m-am intors si am vazut fetita in spatele meu. Nu avea mai mult de 10 ani si isi acoperea ochii cu mainile, ca atunci cand astepti un tort la ziua de nastere. Am intrebat-o daca e OK si daca ea era cea care tipa. Si-a lasat mainile in jos si a deschis ochii. Atunci i-am vazut ochii, complet negri, fara iris, fara albul ochiului, nimic. Am sarit si mi-am luat fiica in brate. Cand am privit din nou in acea directie, fetita disparuse. A fost asa de ciudat", a povestit femeia.

Chiar daca presupusa fantoma a fost vazuta de mai multe ori de-a lungul timpului, nimeni nu a gasit o explicatie despre aceste aparitii ciudate. Multi cred insa ca ar fi vorba despre un extraterestru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!