Fanii lui Paul Walker, revoltati de teoria "mortii inscenate a actorului"

Dată publicare: 28-12-2013 17:09
Dată actualizare: 31-12-2013 07:07


paul walker

La aproape o luna de la moartea regretatului Paul Walker, fanii acestuia se declara revoltati dupa ce o serie de site-uri ale amatorilor de teorii ale conspiratiei noteaza ca actorul si-a inscenat moartea.

Pasionatii de teorii ale conspiratiei, din Statele Unite, au disecat pe site-uri precum www.nodisinfo.com  sau wafflesatnoon.com imaginile accidentului lui Paul Walker si sustin ca au gasit indicii care ar dovedi ca Paul Walker nu a murit alaturi de Roger Rodas in accidentul din Santa Clarita, California, pe 30 noiembrie, relateaza inquisitr.com.

Mai mult, aceste site-uri sustin ca cei doi au fost ajutati sa-si insceneze moartea de catre echipa de productie a francizei "Fast and Furious" si de catre studiourile Universal. "Paul Walker si-a inscenat moartea. E in viata", sustin site-urile mentionate.

Intr-una dintre imaginile prin care este sustinuta aceasta teorie, ar aparea un barbat intr-un costum anti-incendiu care ar fi accelerat focul ce a cuprins masina dupa impact.

O alta "dovada a mortii false a actorului" ar fi gasirea la locul accidentului a unui numar de inmatriculare diferit de cel al masinii Porsche Carrera GT, implicata in accident.

Aceasta teorie a fost "preluata" de numeroase site-uri americane si a reusit sa induca in eroare numerosi tineri din Statele Unite care au sarit sa reactioneze pe retelele de socializare.


Numerosi admiratori ai actorului se declara, insa revoltati si cred ca asemenea zvonuri false reprezinta o lipsa de respect fata de moartea lui Paul Walker.

Multi dintre ei au combatut aceasta teorie pe Facebook unde au sustinut ca pozele prezentate de "site-urile vinovate" sunt modificate si ca numarul de masina fotografiat la locul accidentului a fost adus acolo de un fan, drept omagiu, dupa incendiu.

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei "Furios si iute", confirma faptul ca starul american nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci si a arsurilor suferite.

Potrivit aceluiasi document, starul american, care si-a pierdut viata la varsta de 40 de ani, a ars de viu, la cateva clipe dupa impact. Moartea sa a fost una rapida.

Citeste si:

Cel mai bine platiti CEO. Directorii care au castigat milioane de dolari in 2013

Sursa: Inquisitr.com


VIDEO PROTVPLUS.RO