Fan al serialului "Breaking Bad", arestat pentru trafic de droguri, dupa ce s-a intalnit cu actorii

Dată publicare: 02-01-2014 15:39
Dată actualizare: 05-01-2014 06:49


Breaking Bad

Un american din Florida, care a castigat concursul pentru a viziona ultimul episod al serialului 'Breaking Bad’ impreuna cu distributia serialului, a fost arestat miercuri, intr-o operatiune de amploare a Politiei.

Ryan Carroll, de 28 de ani, din San Carlos Park, Florida, a fost vizitat marti de ofiterii de politie, intr-o operatiune de amploare, coborata din filme.

Carroll a devenit celebru pe plan local, dupa ce a castigat concursul national lansat de producatorii serialului, in luna septembrie, informeaza Daily Mail.

El a fost arestat si acuzat pentru mai multe infractiuni legate de posesia si traficul de droguri, insa ofiterii nu au dezvaluit despre ce substante sintetice este vorba.

Douasprezece masini de politie au fost implicate in descindere iar ofiterii au fost vazuti carand din casa suspectului cutii cu dovezi, toata ziua.

Peter Ryther, un vecin al suspectului, au declarat:

"Am ajuns acasa pe la 6 seara, iar pe strada mai erau inca vreo 10 masini de politie. Aveau cu ei un camion mare, si tot aduceau cutii cu ceva din casa."

In luna septembrie, el a fost invitat in Los Angeles, la premiera episodului din ‘Breaking Bad’.

Intr-un interviu acordat inaintea plecarii la Los Angeles, el a declarat presei ca este fascinat de serialul in care Walter White, personajul principal, incepe sa prepare metamfetamina, pentru a-si plati cheltuielile medicale, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer.

"Creaza dependenta. Este un serial foarte bun", a declarat Carroll. "Cred ca este atat de atractiv pentru ca oamenii se pot pune in pielea personajului".

Se pare ca Ryan intrase mai mult decat alti fani in actiunea filmului.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO