"Familiile noastre sunt furioase, dar noi ne iubim". Cine este barbatul de langa aceasta femeie


Ultimul update: Miercuri 01 Mai 2013 06:45
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2013 12:20
Categorie: Bizar
cuplu

Cand familiile au aflat despre relatia lor, s-a starnit furtuna. “E scandal tot timpul si lumea aproape ca nu mai vorbeste cu mine, pentru ca eu sunt vinovata”, spune femeia.

Femeia din Marea Britanie s-a implicat intr-o relatie cu un barbat mult mai tanar, prieten de-al fiului ei, iar acum nu stie cum sa procezede ca sa aduca la normal relatiile din familie. A apelat la psihologul The Sun pentru un sfat.

Femeia de 47 de ani spune ca iubitul ei are 23 de ani si este coleg de serviciu si prieten cu fiul ei. “L-am cunoscut toamna trecuta, cand a venit la noi sa-l ia pe fiul meu in oras. Atunci am stat de vorba destul de mult si am ajuns la concluzia ca avem multe in comun”, spune femeia.

Dupa cateva zile, cei doi s-au reintalnit intamplator in oras si au stat impreuna la o cafea. Atunci s-a legat ceva intre ei. “Apoi a venit la mie acasa si s-a intamplat… am facut sex. De atunci am ramas impreuna”, spune femeia.

Numai ca nu se astepta ca povestea ei sa provoace atata nemultumire. “Fiul meu s-a infuriat cand a auzit si spune ca-l fac de rusine. Iar mama iubitului meu este foarte nefericita. As simti la fel daca as fi in locul ei...”, spune femeia.

Ea a mai spus ca a incercat sa rupa relatia, insa ii este foarte greu, pentru ca relatia este cea pe care si-a dorit-o toata viata.

Psihologul i-a spus ca exista sanse ca relatia sa functioneze, dar trebuie sa se gandeasca ca diferenta de varsta este foarte mare intre ei. “Cand tu o sa ai 60 de ani, el o sa aiba putin peste 30. Nu stiu daca atunci el va fi la fel de multumit. Pana la urma familiile vor accepta relatia, dar nu stiu care sunt sansele ca ea sa functioneze in timp”, a spus psihologul.
 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO