Familia in care nu s-a mai nascut o fata de mai bine de 200 de ani. Cum a reusit o femeie ambitioasa sa rupa "traditia"

Ultima actualizare: 13-02-2015 06:49
bebelus

Un fenoment bizar dintr-o familie britanica, in care de mai bine de 200 de ani nu s-a mai nascut nicio fetita, a luat sfarsit odata cu venirea pe lume a micutei Myla.

Myla Lawrie, in varsta de patru luni, este prima fetita care se naste in familia ei in ultimii 200 de ani, prima din ultimele cinci generatii, scrie Elite Daily.

Ultima fata s-a nascut in familia Lawrie in 1809 si niciun medic nu a putut oferi o explicatie logica pentru acest fenomen.

Asa ca venirea pe lume a Mylei a fost prilej de sarbatoare in toata familia, de la parinti si bunici, pana la matusi, unchi si veri indepartati.

Hannah, mama fetitei, a povestit ca sotul ei, care mai are doi baieti dintr-o relatie anterioara, a averizat-o inca de la primele intalniri: "Mi-a povestit cum, de cinci generatii, in familia lui nu s-a mai nascut nicio fata si m-a avertizat ca sansele ca noi doi sa avem o fetita sunt extrem de mici".

Insa Hannah a reusit sa sparga "ghinionul".

"Am intrebat multi doctori din spitalul unde lucrez daca exista posibilitatea unei afectiuni genetice in familia sotului meu, intrucat barbatul este cel care determina sexul copilului. De fiecare data cand este conceput un copil, sansele sa fie fata sunt de 50% insa dintr-un motiv sau altul asta nu s-a intamplat in familia lui Mark de mai bine de 200 de ani", a spus Hannah.

Femeia, care era deja mama biologica a unui baietel, se impacase cu ideea ca nu va avea niciodata o fetita. Asa ca atunci cand a ramas insarcinata, iar medicii i-au spus ca va avea o fata, surpriza a fost uriasa.

"Am tot ce mi-as putea dori acum", a mai adaugat incantata mamica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO