"Facuta de rusine in fata tuturor". O tanara a fost dezbracata pe aeroport de pantalonii scurti

Dată publicare: 03-08-2013 07:42
Dată actualizare: 06-08-2013 06:55


aeroport

Reprezentantii unei companii aeriene i-au cerut unei tinere din Marea Britanie sa se dezbrace de pantalonii scurti chiar inainte de imbarcarea in avion.

Pentru Alix Townsend, o adolescenta de 18 ani, din Anglia, vacanta catre Mallorca nu va fi uitata prea usor. Tanara a ales sa poarte in ziua zborului o pereche de pantaloni scurti "taiati" destul de generos, relateaza Daily Mail.

Pentru ca lasau prea mult la vedere, reprezentantii companiei Monarch Airlines au devenit suspiciosi si au pus-o pe tanara sa se dezbrace in fata a zeci de calatori pregatiti de decolare pe aeroportul din Manchester.

"Pantalonii domnisoarei Townsend erau atat de scurti incat i se vedea partea de jos a fundului" au motivat acestia gestul lor. Studenta la drept, Alix ii acuza pe cei de la Monarch ca nu au lasat-o sa se schimbe la baie, asa ca fata a fost obligata sa se dezbrace langa biroul de check-in-uri.

"Am fost tulburata si jenata de ce mi-au cerut. Nu purtam ceva cu nimic mai nepotrivit fata de restul calatorilor" a spus tanara care facea parte dintr-un grup de 18 adolescenti ce plecau in Spania pentru a sarbatori o zi de nastere.

Parintii fetei cred ca aceasta a fost tratata cu brutalitate si facuta de rusine in fata prietenilor si a zeci de straini. Monarch Airlines nu crede insa ca sunt motive de plangere. "A fost rugata sa se schimbe pentru a corespunde codului vestimentar cerut de companie",  se arata intr-un comunicat al lor.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO