Facuse toate pregatirile pentru nunta, dar uitase de rezervarea localului. Cum a reactionat mirele

Dată publicare: 22-10-2013 15:03
Dată actualizare: 25-10-2013 06:54


Miri

Un barbat care urma sa se casatoreasca cu femeia pe care o considera “iubirea vietii lui” a facut cea mai mare gafa posibila si n-a indraznit sa-i spuna nimic logodnicei.

In loc sa se pregateasca pentru luna de miere, Neil McArdle va sta 1 an dupa gratii, scrie Mirror.

Barbatul este acuzat ca a pus la cale o alerta falsa cu bomba la un restaurant din Liverpool.

El a recurs la acest gest disperat dupa ce si-a dat seama ca facuse toate pregatirile pentru nunta cu iubita lui, Amy Williams, insa uitase sa rezerve localul pentru petrecere.

Pentru ca nu a vrut sa-i spuna adevarul, el a dat telefon la politie si a spus ca este o bomba in local, pentru a avea motiv sa anuleze nunta.

Astfel, cladirea St George’s Hall din centrul Liverpool a fost evacuata de urgenta, iar oamenii au intrat in panica, mai ales ca totul se intampla dupa numai 11 zile de la atentatul cu bomba din Boston.

Mireasa si toti invitatii au ramas in strada, in timp ce politia verifica localul. Rudele au banuit insa ce s-a intamplat si politistii a intrat imediat pe fir.

Neil a recunoscut totul si a fost condamnat la 1 an de inchisoare.

Din fericire, Amy a ramas alaturi de el, iertandu-i greseala.

Barbatul si-a dat seama ca uitase sa faca rezervarea abia cu o zi inainte de nunta si a fost prea rusinat sa-i spuna adevarul viitoarei sotii, a precizat avocatul sau.
 

Sursa: Daily Mirror

Tags: nunta, bomba, casatorie,


VIDEO PROTVPLUS.RO