Experimentul Kanye West. Ce se intampla cand lasi langa un om al strazii o pereche de pantofi sport, de 5000 de dolari

Dată publicare: 10-07-2014 22:02
Dată actualizare: 13-07-2014 07:04


experiment

Ce ai face daca ai vedea o pereche de pantofi sport de 5000 de dolari, din noua colectie a lui Kanye West, abandonati langa un om al strazii?

Raspunsul la aceasta intrebare a fost ilustrat de comediantul Yousef Erakat intr-un experiment filmat si vizionat pe Youtube de aproape 3 milioane de oameni.

La inceputul anului rapperul Kanye West a lansat, in parteneriat cu firma de articole sportive germana Adidas, o noua colectie de pantofi sport, denumită "Yeezi". Stocul de pantofi care aveau atunci pretul de aproape 300 de euro s-a epuizat in 11 minute de la lansare. Acum se mai gasesesc de vanzare doar pe eBay, unde preturile se ridica pana la 5000 de dolari.

Nu e de mirare ca pana si oamenii strazii care dormeau langa o astfel de pereche de pantofi sport au ajuns sa fie "jefuiti" de trecatori. Tinerii care i-au vazut pe strada i-au luat pur si simplu, fara a sti insa ca organizatorii experimentului i-au pacalit cu o pereche "falsa" de pantofi. O fata a explicat senina motivul pentru ca a cedat tentatiei: "Am crezut ca el (n.r. omul strazii) i-a furat."

Sursa: youtube.com


VIDEO PROTVPLUS.RO