Experiment social. Cum a reusit un student sa pacaleasca lumea ca este o celebritate. VIDEO

24-08-2012 16:49


Brett Cohen

Brett Cohen, un simplu student in varsta de 21 de ani, a reusit sa devina peste noapte o celebritate, dupa ce a angajat mai multi paparazzi si bodyguarzi care sa il urmareasca pe strazile din New York.
 

Brett a vrut sa faca un experiment pentru a vedea cum reactioneaza oamenii atunci cand vad o persoana care se bucura de foarte multa atentie.

Studentul a angajat doi bodyguarzi, trei cameramani si patru fotografi care sa il urmareasca si care sa ii faca pe trecatori sa creada ca este vorba de o persoana importanta.

Brett a mers apoi in studiourile televiziunii americane NBC, iar in momentul in care a iesit pe usa, alaturi de cei doi bodyguarzi ai sai, lumea s-a adunat brusc sa il filmeze si sa il vada de aproape.

In timp ce merge pe strazile New York-ului, in imagini se poate vedea cum fetele mai tinere incep sa tipe si se inghesuie pentru a face o poza cu el.

"E uimitor. Il iubesc." declara o "fana", in timp ce alta se simta "speciala" dupa ce reuseste sa se fotografieze cu el.

Nici barbatii nu se lasa mai prejos. Un trecator sustine ca i-a ascultat ultima melodie si este de parere ca "el o sa fie urmatorul star".

Toata aceasta nebunie inceteaza de abia in momentul in care studentul intra intr-un hotel.

Brett sustine ca acest experiment a aratat cat de obsedati suntem cu totii de celebritate si faima.

"A fost vorba de un experiment social. Niciunul din acei fani nu a primit vreun ban de la mine pentru a se comporta asa. Unii oameni se tot inghesuiau sa ajunga langa mine, chiar si politistii m-au abordat pentru a face o poza. Acest film confirma teoria ca toti vrem sa fim celebri si faimosi", a declarat studentul.

In mod ironic, dupa ce a publicat acest film pe Youtube, Brett a devenit faimos pentru ceea ce este cu adevarat si e din nou cautat de foarte multe fete, insa tanarul sustine ca are deja o iubita si ii este extrem de loial.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO