EXPERIMENT. Cati oameni sar in ajutorul unei femei agresate si jefuite intr-o piata publica din Londra

Ultima actualizare: 10-04-2014 00:30
experiment Marea Britanie

O filmare prezinta momentul in care o femeie este atacata violent si jefuita, in mijlocul unei strazi aglomerate din Londra, in miezul zilei, in timp ce zeci de oameni privesc netulburati.

Ceea ce nu stiu acesti oameni este ca victima si agresorul sunt, de fapt, doi actori cooptati pentru un experiment al canalului de televiziune Channel 5.

Cei doi, filmati de camere ascunse, au "pus in scena" un jaf pe o strada comerciala aglomerata din sudul Londrei, pentru a urmari reactia trecatorilor atunci cand o persoana se afla in pericol.

Cu toate ca mai mult de 40 de persoane au fost martore la incidentul care parea grav, un singur barbat a intervenit. Experimentul urmeaza sa fie difuzat luni seara la Channel 5, in cadrul emisiunii Law and Disorder: Catching Criminals.

Luni, o parte din materialul filmat a fost facut public si a fost preluat de mai multe tabloide britanice. De asemenea, a fost facuta publica si identitatea singurului om care a intervenit in ajutorul femeii "agresate si jefuite" - David Seal, 40 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO