Exorcizare prin Skype. Preotul care a fost filmat in timp ce "salva de demoni" un om aflat de cealalta parte a Pamantului

Dată publicare: 30-01-2014 09:52
Dată actualizare: 02-02-2014 06:57


Reverendul Bob Larson

Reverendul Bob Larson, din Scottsdale, a realizat o exorcizare prin Skype, in fata unei echipe de filmare a postului american de stiri CNN.

Internetul a devenit atotputernic si ne permite sa facem orice, inclusiv exorcizari.

Un reverend celebru din Arizona, care a devenit celebru pentru ca sustine ca are capacitatea de a scoate demonii violenti si nemilosi din persoanele posedate, a inceput sa isi foloseasca darul in intreaga lume, prin Skype, informeaza New York Daily News.

Intr-o exorcizare efectuata in fata unei echipe de filmare de la CNN, reverendul Rob Larson din Scottsdale se afla fata in fata cu un norvegian, pe nume David, despre care credea ca este posedat nu de unul, ci de patru demoni.

Inarmat cu o Biblie si cu o cruce, Larson i-a confruntat pe fiecare dintre cei 4 demoni.

Acuzat ca tehnica sa este "fara valoare", Larson merge mai departe cu activitatea sa, care exista de secole.

"Intrebati-i pe cei multi legati de demoni care au fost exorcizati, prin Skype, de mine si care au fost eliberati", a declarat el.

Exorcizarea norvegianului a durat pest o ora, dar, la final, el era calm si prietenos.

"Nu stiu daca mai sunt si altii, dar timpul ne va arata", a declarat David, dupa ce a fost eliberat.

Pe langa programarile prin Skype, Larson este autor de carti, gazda TV,  speaker la conferinte internationale si a fondat "Scoala Internationala de Exorcism".

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO