Exclusa din propriul ei club. De ce o evita acum toate prietenele ei

Dată publicare: 02-04-2013 17:54
Dată actualizare: 05-04-2013 06:50


Obeze

Shadoe Grey, in varsta de 49 de ani, a reusit sa infiinteze un club pentru femeile ca ea. In scurt timp localul de noapte a adunat un numar considerabil de membre in randul doamnelor si domnisoarelor din California. Intr-o zi totul s-a schimbat.

Shadoe povesteste ca a decis sa infiinteze un club al femeilor supraponderale pentru ca se saturase ca toata lumea sa rada de greutatea ei.

Dupa un control medical insa, doctorul i-a spus ca daca nu slabeste, ea risca sa ramana paralizata.

Desi nu era deranjata de greutatea ei, femeia a fost nevoita sa slabeasca. Imediat ce a dat jos 50 de kilograme si restul femeilor membre ale clubului au observat, totul s-a schimbat. Shadoe a inceput sa se simta exclusa din propriul ei club.

"Am infiintat Club Curves pentru ca ma saturasem sa ma simt discriminata peste tot unde mergeam din cauza ca eram grasa. Insa, cand am inceput sa slabesc, am trait o experienta ingrozitoare. Femeile de la club au inceput sa ma excluda, sa ma evite de fiecare data cand ma vedeam cu ele. Am fost devastata. Am slabit pentru sanatatea mea, nu pentru ca nu imi placea de mine grasa", a povestit femeia.

AICI puteti vedea imagini cu Shadoe Grey, femeia care a slabit pentru a nu ramane paralizata.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO