Evacuati dintr-un McDonald's, la 80 de ani. Motivul pentru care doi pensionari americani au fost dati afara

Dată publicare: 12-03-2014 14:49
Dată actualizare: 15-03-2014 07:00


McDonalds

Un veteran din Al Doilea Razboi Mondial, care se afla impreuna cu sotia sa intr-un restaurant McDonald's, alaturi de sotia sa, au fost dati afara pentru ca au stat mai mult de 30 de minute.

Carl Becker, de 87 de ani, si sotia sa, Barbara, de 81 de ani, au fost rugati sa paraseasca restaurantul din Culpeper, Virgina, de managerul fast-food-ului.

Desi erau clienti fideli ai restaurantului, iar acesta era pe jumatate gol, au fost obligati sa paraseasca restaurantul pentru ca au stat prea mult.

Sotii Becker, care au 6 copii si 14 nepoti, au declarat ca nu au fost dati niciodata afara dintr-un local. Carl Becker a fost atat de revoltat de tratament, incat a povestit totul intr-o scrisoare adresata unui ziar local.

"Am trecut prin multe in viata mea, am fost luptat in razboi, am predat la Universitate, am lucrat ca inginer, la Pentagon, am avut sase copii, dar niciodata nu mi-a spus cineva sa ies afara dintr-un restaurant", a declarat barbatul.

Patrolul restaurantului a declarat ca ancheteaza acuzatiie barbatului:"Am luat legatura cu clientii pentru a le cere scuze pentru neintelegere. Vom continua sa ne servim clientii si sa le asiguram o atmosfera placuta."

In ianuarie, un restaurant McDonalds din Queens, New York, a intrat intr-un conflict asemanator cu un grup de pensionari coreeni, care ocupau zilnic restaurantul si consumau foarte putin.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO