"Eu ma gandeam ca sunt foarte norocos". Cum a fost sedus de profesoara un elev de 16 ani si de ce ea nu a fost arestata

Dată publicare: 26-02-2014 21:50
Dată actualizare: 01-03-2014 06:55


Bernadette Smith

O profesoara de liceu, a carei "dragoste" pentru un elev a determinat-o sa sara in pat cu acesta, a scapat la limita de inchisoare.

Bernadette Smith spune ca a fost indragostita nebuneste de elevul ei Gary Ralston, care a renuntat la dreptul de a-si proteja identitatea. Obsesia ei a costat-o locul de munca si reputatia, potrivit Daily Mail.

Dupa ce profesoara si-a recunoscut faptele in instanta, elevul a spus ca nu stie cum s-a ajuns la aventura, insa Smith a fost mereu profesoara lui preferata.

Gary Ralston a spus: "Ma gandeam ca eram chiar norocos. Toti baietii aveau fantezii cu ea. Nici nu-mi venea sa cred ca ea era cu mine".

Seriful Wyllie Robertson a spus ca Smith, 35 de ani, a fost surprinsa sarutandu-l pe Gary, 16 ani, in timp ce purta doar sutien si o fusta scurta. Nu sunt probe ca cei doi au facut sex, iar asta a scapat-o pe ea de inchisoare. In plus, elevul a fost expertizat de psiholog si nu parea sa fie deloc afectat de ce i s-a intamplat.

Bernadette Smith, o femeie extrem de atragatoare, a parasit extrem de zambitoare tribunalul scotian care i-a judecat cazul.

Aventura celor doi a inceput in sala de clasa de la Liceul Bannockburn, unde profesoara i-a marturisit lui Gary ca este indragostita de el. Si-au dat prima intalnire in parc, unde s-au sarutat, iar apoi profesoara a petrecut o noapte cu Gary, in patul acestuia din casa in care sta cu parintii.

Ulterior, Bernadette Smith i-a marturisit tatalui elevului ce sentimente are pentru fiul lui. Acesta nu s-a impotrivit relatiei, considerand ca fiul lui este suficient de matur, insa povestea s-a raspandit si a ajuns si in scoala, iar conducerea a anuntat autoritatile.

Profesoara este casatorita si are copii, dar dupa acest incident sotul ei vrea sa divorteze.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO