"Esti prea grasa ca sa fiu vazut cu tine". Replica fiului i-a schimbat viata femeii care azi e instructoare de fitness

Ultima actualizare: 28-04-2014 07:03
Lee-Ann

Lee-Ann Dixon, in varsta de 36 de ani,a realizat ca are o problema in ziua in care fiul ei i-a spus ca nu vrea sa fie vazut cu ea din cauza ca e prea grasa.

Femeia din Marea Britanie spune ca a fost socata de remarca baiatului ei de 11 ani. A realizat atunci ca trebuie sa ia masuri.

Mama a trei copii, Lee-Ann a inceput sa tina dieta si sa mearga la sala. Dupa cateva ore de fitness, ea a realizat ca ii place atat de mult sportul incat si-a schimbat job-ul. Ea este acum instructoare de fitness.

Vedeti cum arata femeia inainte si dupa!

"Fiul meu mi-a spus ca nu poate fi vazut cu mine pentru ca toata lumea zice ca sunt grasa. Mi-a marturisit ca amicii sai rad de el si fac glume pe seama mea. Am fost devastata. Am realizat ca felul in care arat imi afecteaza familia", spune femeia.

"Ma bucur ca am avut parte de acel soc. Viata mea s-a schimbat radical. Fiul meu e fericit si ma invita sa merg cu el in oras. Se mandreste cu mine", continua Lee-Ann, care a reusit sa dea jos 45 de kilograme si sa arate ca un veritabil instructor de fitness.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO