"Este un exemplu pentru intreaga lume." Soldatul ramas fara picioare care sfideaza regulile

Ultima actualizare: 08-08-2013 06:48
poza

Un soldat britanic lasat fara ambele picioare de o bomba in Afganistan i-a uimit pe englezi dupa ce s-a inscris in concursul de "supravietuire" - Spartan Race.

In varsta de 27 de ani, James Simpson este primul barbat britanic, cu ambele picioare amputate, ce participa la un astfel de reality show, relateaza Daily Mail.

"Voi avea de infruntat o cursa infernala cu obstacole" marturiseste tanarul care apare intr-o serie de imagini in care se catara, alearga si se taraie prin noroi.

Barbatul a decis sa intre in concursul Spartan Race dupa ce anul trecut a participat la un maraton in timpul caruia s-a "distrat neasteptat de mult"

Soldatul si-a pierdut ambele picioare in 2009 dupa ce a calcat pe un dispozitiv explozibil care i-a afectat si mainile. In urma operatiilor, James s-a ales cu proteze asemanatoare celor folosite de atletii paralimpici.

"Exemplul sau este o inspiratie pentru toata lumea. Este primul care face asta si arata un curaj enorm", a declarat regizorul reality showului. Vezi aici mai multe imagini

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO