"Este scarbos si nu stiu la ce-i folosea". Ce a adunat in casa un barbat din SUA

Dată publicare: 30-04-2013 17:50
Dată actualizare: 03-05-2013 07:05
Sursa: newstimes.com


casa

Autoritatile din Newtown, Statele Unite, se afla in fata unui caz fara precedent. “Nici macar nu stim de ce anume sa-l acuzam pe acest barbat. Nu exista pedeapsa pentru ce a facut el, pentru ca nimeni s-a gandit ca asa ceva s-ar putea intampla”.

La sesizarea unor vecini, care spuneau ca in casa barbatului se intampla lucrurii ciudate, politistii i-au batut in usa. Barbatul i-a invitat in casa, iar ofiterii au ramas interzisi cand au vazut ca omul depozitase in casa 1.200 de litri de urina, potrivit newstimes.com.

Barbatul, a carui nume nu a fost facut public pentru ca deocandata nu a fost acuzat de nimic, a vorbit cu autoritatile, insa nu a vrut sa spuna care-i motivul pentru care a adunat imensa cantitate de urina in sticle de plastic.

Politistii au presupus ca barbatul adunase propria urina, ca facea asta de cativa ani, avand in vedere faptul ca un om matur face cel mult un liru de urina pe zi.

Dennis Schain, purtatorul de cuvant de la Agentia de Protectia Mediului, a spus ca nici institutia la care lucreaza nu are nicio baza legala pentru a-l putea sanctiona pe barbat. Acesta a mai spus ca intreaga cantitate de urina a fost dusa la o statie de epurare.
 

Sursa: newstimes.com,


VIDEO PROTVPLUS.RO