"Este rautatea intruchipata." Tanara care are interzis in magazine, dupa ce furat alcool si a batut un politist

Ultima actualizare: 19-04-2014 07:00
Hoata

O tanara britanica de 21 de ani nu are voie sa intre in majoritatea magazinelor din Warndon, comitatul britanic Worchester, dupa ce a furat, a batut un politist si a amenintat ca va incendia o casa.

Keighley Harris, in varsta de 21 ani, o hoata din magazine recunoscuta, a primit interdictia de intra in majoritatea magazinelor din orasul ei natal, dupa o serie de furturi si de atacuri, in stare de ebrietate, scrie New York Daily News.

Doar in luna ianuarie, ea a furat bauturi alcoolice si gadgeturi din cinci magazine, a batut un politist, a aruncat un ghiveci cu flori printr-o fereastra si a amenintat ca va da foc unei case. De asemenea, ea a intrat intr-un magazin impingand un prieten aflat intr-un scaun cu rotile, pentru a fura haine pentru copii.

"Este rautatea intruchipata. Foarte frumoasa, vopsita blonda si cu un corp atragator, dar aduce doar vesti rele", a marturisit un vecin.

VEZI AICI CUM ARATA TANARA.

Keighley a primit din partea judecatorilor o sentinta de 12 luni de munca in folosul comunitatii, un ordin de internare intr-o clinica de dezintoxicare si interdictia de a iesi din casa pe timpul noptii, timp de 12 saptamani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO