Este poreclit Popeye din cauza bratelor uriase. Care este ocupatia barbatului de 50 de ani

Ultima actualizare: 12-06-2015 07:17
Jeff Dabe

Un luptator profesionist de skandenberg are maini atat de mari, incat este poreclit Popeye, celebrul personaj de desene animate.

Antebratul lui Jeff Dabe are circumferinta de 49 de centimetri, iar palma lui este atat de mare si puternica, incat poate strivi un pepene de dimensiuni medii.

Jeff Dabe, in varsta de 50 de ani, din Stacy, Minnesota, a inceput sa participe la concursuri de skandenberg la sfarsitul anilor '70. A devenit cunoscut destul de repede, numai ca in 1986 si-a rupt mana si s-a retras din competitii. A revenit in concursuri in 2012, dar isi foloseste doar bratul drept.

Curios este ca Jeff nu foloseste nicio tehnica speciala si nici nu se antreneaza, spunand ca s-a nascut cu forta si talent pentru skandenberg. Iar daca ne uitam la cat de mari sunt mainile lui, ajungem la concluzia ca nici nu are nevoie de antrenamente.

Fotografii cu mainile uriase ale lui Jeff circula pe internet de cativa ani, iar mai multe persoane au spus ca el ar suferi de o boala genetica - gigantism sau Sindromul Proteus. Altii, insa, sunt de parere ca acesta este efectul secundar al utilizarii indelungate a unui stimulent pentru sportivi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO