"Este nebuna." Ce le-a cerut o mireasa domnisoarelor de onoare pentru ziua nuntii

Dată publicare: 25-09-2013 14:37
Dată actualizare: 28-09-2013 06:56


mireasa

O mireasa din Statele Unite a mers prea departe pentru a avea ziua de nunta perfecta.

Mailul unei tinere inainte de casatorie catre domnisoarele de onoare a ajuns viral dupa ce mireasa s-a dovedit a fi un adevarat cosmar, relateaza news.com.au

Fara urma de grasime pe corp, dar totusi criticata. Jessie J, asemanata cu un barbat atunci cand e imbracata doar in costum de baie - FOTO

Viitoarea sotie le-a explicat in scris domnisoarelor de onoare care sunt regulile pentru marele eveniment. Printre cerintele miresei se numara:

"1. Incep sa va cantaresc in 3 saptamani.

2. Nu va ingrasati! Nu slabiti! Nimeni nu trebuie sa fie mai slab decat mireasa. Asta inseamna ca Kelly si Lizzie vor incepe o dieta cu proteine pana in mai. Un nutritionist va explica pentru fiecare dieta stabilita.

3. Nu aveti voie sa va tundeti cum vreti. Inainte de a merge la stilist imi trimiteti o poza cu tunsoarea pe care o vreti.

4. Daca mergeti la bronzat nu purtati costume cu bretele. Nu vreau sa vad urmele in ziua nuntii" se arata in mailul trimis de viitoarea mireasa.

"Este nebuna. Nu as mai vorbi cu ea toata viata daca as fi domnisoara ei de onoare" si "Mirele ar fi trebuit sa fuga. Aceasta e mireasa din iad" au fost printre comentariile celor care i-au citit regulile pe internet.
 

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO