Este cu 21 de ani mai tanara decat sotul ei, iar barbatul e considerat "un pedofil". Cum arata atunci cand ies la plimbare

13-08-2015 16:04

cuplu

Madison, in varsta de 19 ani, este mai tanara cu 21 de ani fata de cel pe care l-a luat de sot. David, 40 de ani, este criticat dur de oamenii care ii vad pe strada, numindu-l pedofil.

Cei doi s-au cunoscut in ziua in care David a inceput sa lucreze pentru mama fetei. S-au imprietenit, dupa care au inceput sa isi scrie zilnic pe chat-ul de Facebook.

Madison avea deja 18 ani atunci cand a inceput relatia. Parintii tinerei au fost de acord cu relatia, mai ales ca il cunosteau bine pe David. Cei doi s-au casatorit si, recent, Maddy a nascut un baietel.

"Auzim pe strada tot felul de comentarii urate, dar nu le luam in seama. E absurd sa zici ca e pedofil doar pentru ca eu sunt mai tanara. Familiile noastre au fost de acord cu relatia, iar noi ne intelegem minunat", a declarat tanara.

"Ma amuza cei care imi spun ca sunt pedofil. Relatia dintre mine si sotia mea a inceput cand ea era majora. Este o poveste normala intre doi oameni care se iubesc", spune David.

Indiferent de comentariile celor din jur, Maddy si David sustin ca nimic nu poate sa ii desparta si ca relatia lor este pentru toata viata.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO