"Este copilul meu, nu proprietatea mea". De ce un tata si fiul sau umbla imbracati in fusta

Ultima actualizare: 10-10-2012 02:04
Nils Pickert

Nils Pickert este un jurnalist german care, din dorinta de a-si sustine fiul in varsta de 5 ani, care adora sa poarte rochii si fuste, se imbraca la fel ca el si se plimba cu el pe strada.

Barbatul spune ca a scris un articol despre acest obicei al sau, care a fost publicat in revista germana pentru femei EMMA, iar din acel moment a primit numeroase mesaje si telefoane de la oameni din toata lumea.

Acesta sustine ca majoritatea persoanelor l-au laudat pentru initiativa sa, insa au fost si cateva care l-au acuzat ca este un parinte rau sau ca incearca sa castige popularitate pe spatele fiului sau, relateaza Huffington Post.

5 lucruri esentiale pe care copiii le invata de la parinti

"Fiul meu de cinci ani care, din cand in cand, adora sa se imbrace in fusta sau rochie, a fost comparat cu alti copii care scuipa sau se iau la bataie in public. Aceste comparatii nu isi au rostul. Baiatul meu are o surioara pe care o iubeste enorm, iar uneori el se mai imbraca cu hainele ei. Nu am nici cea mai mica intentie sa il impiedic daca el doreste sa faca acest lucru. Este fiul meu, nu proprietatea mea", explica Nils.

Jurnalistul mai spune ca nu este normal ca unii oameni sa se ia de copilul lui pentru felul cum se imbraca si ii avertizeaza pe acestia ca, daca au o problema, atunci sa o discute cu el.

"Practic, treaba sta asa: unii parinti incearca sa isi sustina copiii. E doar o rochie, e doar o fusta, insa au facut inconjurul lumii", incheie Nils Pickert.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO