"Este aproape imposibil, dar s-a intamplat!". Un barbat a fost lovit de fulger, apoi a castigat premiul cel mare la loto

Dată publicare: 22-07-2015 09:54
Dată actualizare: 25-07-2015 01:12


Peter McCathie este un barbat care se poate considera extrem de norocos. Chiar daca nu s-a intamplat imediat, el se poate lauda acum ca a ramas in viata dupa ce a fost lovit de fulger, apoi a castigat si la loto.

Conform Washington Post, timp de aproximativ 1 an, acest canadian impreuna cu unul dintre angajatii sai, Diana Miller, au tot jucat la loto, sperand sa castige premiul cel mare. Ultima data, ei au cumparat un bilet la magazinul Amherst Shore Country Store din Amherst Shore, Nova Scotia, care ii apartine lui McCathie - si unde este angajata si Miller.

Iar saptamana trecuta au aflat ca au castigat premiul de 1 milion de dolari. "Sincer, m-am asteptat sa mai fiu o data lovit de trasnet", a declarat McCathie la CTV Atlantic.

El a fost lovit de fulger pe vremea cand avea 14 ani, in timp ce se afla intr-o calatorie pe o barca.

"Incercam sa leg barca, era o zi foarte insorita si aparuse un nor foarte mare si alb pe cer. Fulgerul a cazut printre copaci si m-a lovit." a spus McCathie - care a mai precizat ca si fiica sa a fost lovita de un fulger in urma cu cativa ani.

Este aproape imposibil ca vreunul din aceste 3 lucruri sa se intample cuiva, ca sa nu mai vorbim de toate 3 la un loc, spune Sophie Leger, profesoara de matematica la Universitatea Moncton, Faptul ca McCathie si fiica sau au fost loviti de fulger si au supravietuit, iar McCathie a castigat la loto este o posibilitate cu sanse de a se intampla de 1 la 2,6 trilioane - spune profesoara. "Este aproape imposibil, dar uite ca s-a intamplat. Ne demonstreaza faptul ca aproape orice se poate intampla in viata." - a mai spus ea.

McCathie intentioneaza sa foloseasca partea sa de bani pentru a se relaxa cu hobby-urile sale: gatitul si pescuitul. Si, pentru ca este proprietarul magazinului de unde a fost cumparat biletul la loto in valoare de 3 dolari, el va primi de asemenea 10.000 de dolari, conform Atlantic Lottery. In Canada, castigurile la loto nu sunt taxate, chiar daca cei care au castigat platesc taxe pentru orice beneficii obtinute de pe urma banilor.

Cealalta castigatoare, Miller, nu intentioneaza sa demisioneze, chiar daca a bagat in buzunar 500.000 de dolari, insa vrea sa plece in vacanta. "Imediat cum se face frig afara voi pleca in Cancun pentru o vacanta", a spus ea.


VIDEO PROTVPLUS.RO