Au crezut ca-si traiesc ultimele clipe. Ce mesaj socant a difuzat din greseala echipajul unui avion

Dată publicare: 17-01-2012 09:49
Dată actualizare: 02-08-2012 12:52


femeie speriata

Pasagerii de la bordul unui avion British Airways, care zbura de la Miami spre Londra, au trait spaima vietii lor cand echipajul a anuntat ca avionul este in cadere libera si ei trebuie sa se pregateasca pentru o aterizare de urgenta pe apa.

In momentul in care a fost facut anuntul, toti pasagerii au intrat in panica si au inceput sa planga, temandu-se pentru viata lor, cand, la un moment dat, un membru al echipajului a venit sa le spuna ca este vorba de o greseala.

Insa cativa pasageri si-au exprimat nemultumirea fata de atitudinea echipajului, spunand ca acesta a venit cu niste scuze jalnice si numai dupa cateva ore a explicat ca acel mesaj inregistrat a fost difuzat din greseala.

Duncan Farquharson, un pasager de 58 de ani: “Zburam deja de trei ore cand a intrat automat un mesaj care suna asa: ‘Aceasta este o urgenta, vom ateriza in scurt timp pe apa’. Ne-am uitat unii la altii si am crezut ca o sa murim. Erau familii cu copii in avion si toti au inceput sa planga. Dupa 30 de secunde a iesit din cabina un membru al echipajului care ne-a spus sa ignoram mesajul”.

Un purtator de cuvant al British Airways a spus ca este o eroare regretabila, dar de inteles si ca echipajul si-a cerut scuze pentru confuzia creata.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO