Erau convinsi ca ii bantuie o fantoma. S-au speriat ingrozitor cand au vazut ce se afla la subsol

Dată publicare: 18-09-2013 23:58
Dată actualizare: 21-09-2013 07:13


casa

Mai multi studenti de la Universitatea Ohio erau convinsi ca locuiesc intr-o casa bantuita, pentru ca erau mereu deranjati de zgomote ciudate.

Crezand ca impart casa cu o fantoma, tinerii au inceput sa verifice atent intreaga locuinta.

Cand au ajuns la subsol, au descoperit ingroziti ca aici exista o camera secreta, unde locuia un barbat.

Fara urma de grasime pe corp, dar totusi criticata. Jessie J, asemanata cu un barbat atunci cand e imbracata doar in costum de baie - FOTO

Ei au dat peste un dormitor improvizat, cu un pat, langa care se aflau diferite fotografii si carti.

“Noi vorbeam mereu despre fantoma care ne bantuie. Venea si ne deschidea dulapurile din bucatarie sau aragazul. Auzeam zgomote inexplicabile”, spune studentul Mark Harman, unul din cei 14 tineri care locuiesc in cladirea de 3 etaje.

Dupa ce au aflat cine ii deranja, studentii au schimbat incuietoarea de la subsol si au lasat un bilet in care il anuntau pe locatarul nedorit ca a fost dat afara.

Barbatul se numeste Jeremy, este de asemenea student la universitate si avea acces la o baie separata, astfel incat nu era vazut de ceilalti.

El locuia aici de mai mult timp, obtinand camaruta de la subsol cu ajutorul varului sau, care locuise inainte in cladire.

Cu toate acestea, locatarii de drept ai casei spun ca nu sunt suparati pe el. “Nu ne fura mancarea si era simpatic, doar ca nu avea ce sa caute langa noi”, declara Brett, un alt student.

Tinerii sunt insa foarte deranjati ca firma care le-a inchiriat locuinta nu a verificat totul inainte si nici nu a schimbat incuietorile.

Povestea vedetei care la doar 23 de ani si-a facut deja 19 operatii estetice. Vezi cum a ajuns sa arate acum - FOTO

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO