Era un om al strazii, dar a trait ca un rege, cazat la cele mai scumpe si luxoase hoteluri din SUA

01-07-2012 20:30


David Price

David Price este un tanar care in ultimii ani si-a trait viata pe strazile din Orlando, Florida. Barbatul nu mai avea o locuinta si nici bani pentru a inchiria una.

Cu toate astea au fost seri in care David a dormit in paturile celor mai scumpe hoteluri.

Potrivit dosarului intocmit de politia din Florida, David avea o tactica pe cat de simpla, pe atat de inteligenta. Mergea la hotel, urmarea cand un client elibera camera si se dadea drept persoana care tocmai a plecat.

Mai exact, el suna la receptie si anunta ca a decis sa isi prelungeasca sederea chiar si cu cate zece zile.

Price a reusit sa pacaleasca in felul acesta personalul de la hoteluri precum Hard Rock, Ritz Carlton sau Four Seasons din Miami.

La unul dintre ele, tanarul a inregistrat o nota de plata de 9.000 de dolari pe numele clientului Joseph Barak, care fusese cazat cateva zile acolo.

Nu stiu cum a reusit sa ajunga in camera in care eu am stat si nici cum a pus mana pe cardul meu de debit. Si-a comandat cele mai bune vinuri si mancaruri. Si-a cumparat pana si haine pe banii mei”, a declarat Barak.

Norocul lui David s-a sfarsit in ziua in care a intrat intr-o camera a hotelului Hard Rock. Ce nu a stiut el a fost faptul ca aceasta fusese ocupata intre timp de un angajat.

Personalul hotelului a sunat imediat la politie. Odata ajunsi la Hard Rock, politisti au gasit asupra tanarului obiecte care apartineau hotelurilor in care mai dormise.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO