Era indragostit de o colega, dar ea il respingea mereu. S-a razbunat intr-un mod cumplit

Dată publicare: 01-04-2013 18:15
Dată actualizare: 04-04-2013 06:51


viol

O femeie din Japonia a ramas mutilata, dupa ce un coleg care ii facea avansuri a vrut sa se razbune pe ea, pentru ca a fost respins. Barbatul este acum judecat pentru tentativa de omor.

Tasujiro Fukasawa, de 40 de ani, era muncitor la o fabrica de fibre de carbon din Gotemba, un oras aflat la sud de Tokyo.

Printre sarcinile lui se numarau si depozitarea acidului hidrafluoric in laborator, scrie New York Daily Mail. El a folosit insa aceasta substanta periculoasa pentru a se razbuna pe o colega, care ii refuza mereu avansurile.

Astfel, cand ea s-a descaltat ca sa intre in laborator, asa cum obisnuiesc japonezii cand intra intr-o incapere, el i-a turnat in pantofi acid.

Femeia s-a incaltat fara sa-si dea seama ce s-a intamplat, dar ulterior a inceput sa simta dureri cumplite la picioare si s-a dus la spital.

Aici, din pacate, medicii au fost obligati sa-i amputeze toate cele 5 degete de la piciorul stang, care se cangrenasera din cauza acidului.

Barbatul a fost arestat, insa nu recunoaste nimic. Un incident similar a avut loc in aceeasi fabrica in urma cu mai multe luni, iar acum procurorii incearca sa afla daca nu cumva tot Tasujiro este vinovat.

Acidul hidrafluoric este o substanta coroziva foarte puternica, folosita pentru rafinarea petrolului si pentru dizolvarea rocilor. In contact cu pielea, provoaca arsuri puternice si duce inclusiv la distrugerea oaselor.

Sursa: New York Daily News

Tags: acid, razbunare,


VIDEO PROTVPLUS.RO