"Era alta femeie cand a ajuns la altar." Mireasa "obeza" care a asteptat 12 ani pentru a se casatori

Dată publicare: 04-10-2013 18:27
Dată actualizare: 07-10-2013 07:01


mireasa

O femeie din Marea Britanie a asteptat 12 ani de la logodna sa se casatoreasca de teama ca arata mult prea grasa in rochia de mireasa.

Vezi aici mai multe imagini cu Jane Bailey!

Jane Bailey, in varsta de 38 de ani, a fost ceruta in casatorie de logodnicul ei Andy acum 12 ani. Pentru ca era numita adesea "Jane cea mare" sau "Grasana" chiar la locul de munca, britanica a amanat momentul casatoriei de teama ca ar arata penibil in rochie de mireasa, relateaza Daily Mail.

Cu o greutate de 127 kilograme si cu o talie de 116 cm, femeia nu avea incredere ca poate sa arate demn de cel mai important moment din viata ei.

Dupa ce a nascut 3 copii, femeia a inceput in 2011 sa-si organizeze in final nunta. Pentru ca nu a scapat de obezitate, a inceput o dieta serioasa si s-a abonat la o sala de fitnes. A reusit aproape miraculos ca in doi ani sa slabeasca 57 de kilograme.

Astfel ca in ziua nuntii a aratat perfect. "E incredibila. Cand a pasit spre altar am crezut ca e alta femeie. A muncit mult si sunt mandru de ea" a povestit barbatul care nu-si mai vazuse sotia in rochie pana atunci.

Sursa: Daily Mail

Tags: mireasa, obeza, slabit,


VIDEO PROTVPLUS.RO