Elevilor nu le-a venit sa creada: imaginile cu profesoara lor pe care le-au gasit online. "Cred ca mi-au dat cocaina"

Dată publicare: 04-05-2015 18:05
Dată actualizare: 07-05-2015 06:57


Profesoara Cehia

O frumoasa profesoara din Cehia care a dat auditii pentru un film XXX a fost concediata, dupa ce elevii au gasit imagini nepotrivite cu ea pe internet.

Profesoara, al carei nume nu a fost dat publicitatii, sustine ca a fost drogata de producatori, dupa ce caseta ei de la auditii a fost postata pe internet.

In varsta de 35 de ani si mama a doi copii, femeia din Ceska Lipa, in nord-vestul Cehiei, a filmat un clip de 40 de minute, in timpul vizitei in Praga, acolo unde a avut loc castingul.

Aceasta a fost filmata in timp ce dezvaluia ca este pasionata de fitness si are doi copii. Apoi a inceput sa isi unga corpul cu ulei, inainte de a intretine relatii sexuale cu un barbat, in fata camerelor de luat vederi.

Elevii de la scoala unde preda femeia au descoperit acest clip si l-au distribuit mai departe, inainte ca un parinte sa isi dea seama ce se intampla si sa informeze conducerea scolii.

"Nu vreau sa o judec pentru ca nu stiu motivele pentru care a facut-o. Insa nu este in regula ca un copil de 15 ani sa il vada si sa barfeasca despre asta. A intretinut relatii sexuale cu un strain, pentru bani, in fata camerei, iar asta nu este in concordanta cu rolul educational pe care ar trebui sa il aiba profesorii", a spus un parinte furios.

"Cand am aflat de acest lucru nu am avut alta solutie decat sa renuntam la colaborarea cu ea", a spus si directorul institutiei de invatamant, Petr Jonas.

Profesoara sustine ca a fost drogata de producatori, ea crezand ca da auditii pentru o reclama la lenjerie intima.

"Cautam un job in plus si am gasit o reclama in care se spunea ca sunt cautate fete pentru o sedinta foto. Am crezut ca este la lenjerie intima. Cred ca mi-au data cocaina. Sunt sigura ca a fost ceva acolo. Comportamentul meu incepuse sa se schimbe si ma simteam foarte relaxata si confortabil. Nu as face asa ceva in circumstante normale", a spus si profesoara.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO