Eleve de la un liceul din Lugoj filmate de colegi in timp ce se bateau. Care a fost motivul conflictului. VIDEO

Dată publicare: 06-05-2015 11:12
Dată actualizare: 09-05-2015 00:50
Sursa: cetateanul.ro


eleve Lugoj

Doua eleve de la Colegiul National "Iulia Hasdeu", din Lugoj, au fost filmate de colegii lor in timp ce se bateau chiar intr-o sala de clasa.

Incidentul s-a petrecut inainte de vacanta de Pasti. Imaginile au fost trimise la redactia cotidianului Cetateanul de o persoana care a dorit sa isi pastreze anonimatul.

Cele doua adolescente, minore, eleve in clasa a XI-a la Colegiul National "Iulia Hasdeu" din Lugoj au fost filmate cu telefonul mobil de colegi in timp ce se bateau in sala de clasa. Se pare ca incidentul s-a iscat dupa ce una din fete i-ar fi adresat celeilalte cuvinte jignitoare.

Din imagini se vede ca niciun coleg nu intervine. Timp de cateva zeci de secunde, cele doua fete se imping printre bancile din sala de clasa, iar spre finalul clipului una dintre ele ii prinde celeilalte gatul cu ambele brate, tragand-o spre fereastra deschisa.

In ultimul moment, chiar inainte ca fata sa ajunga cu capul in geam, una dintre colegele celor doua trage fereastra din calea batauselor, astfel ca un incident ce se putea termina cu urmari deosebit de grave este evitat.

Sursa: cetateanul.ro,

Tags: eleve, bataie, lugoj,


VIDEO PROTVPLUS.RO