El este cel mai tatuat Mos Craciun. Parintii nu-si lasa copiii sa se apropie de el, dar el nu regreta nimic

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57
mos craciun

Vitor Martins imbraca de mai bine de 15 ani costumul de Mos Craciun, intr-un mall din Sao Paolo, Brazilia. Nimic neobisnuit pana acum. 

Poate doar faptul ca Martins are tatuaje pe 94% din suprafata corpului, majoritatea desenelor reprezentand scene de Craciun.

Barbatul in varsta de 59 ani si-a decorat corpul cu zeci de desene, printre care si mesajul "Merry Christmas", dar scris gresit. Desi multi il evita din cauza pasiunii sale, Vitor se lauda cu tatuajele sale.

 

"Cat timp sunt sanatos si pot intra in piele lui Mos Craciun, tatuajele spun o poveste pe pielea mea. Am un ren aici, un Mos Craciun acolo. Am desenat un peisaj cu zapada, aici e cheia cu care mosul descuie usele caselor pentru a lasa cadourile. Mai am un trifoi, o stea, un brad, un elf, Steaua lui David si mesajul Craciun fericit", povesteste mandru Vitor Martins.

Faima artistului brazilian a devenit atat de mare incat oamenii vin la mall doar sa-l vada pe celebrul Mos Craciun tatuat. Barbatul povesteste ca a avut parte si de priviri dezaprobatoare din partea parintilor care nu-si lasa copiii sa se apropie de el, dar crede ca toate prejudecatile se vor intoarce impotriva lor, la un moment dat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO