El are 130 de kilograme si 40 de tatuaje. Cum arata insa iubita halterofilului danez, poreclit "Bestia"

Dată publicare: 18-12-2015 14:20
Dată actualizare: 21-12-2015 07:16


Jens Dalsgaard

La 31 de ani, Jens Dalsgaard, un halterofil danez, are 40 de tatuaje care ii acopera complet fata si o buna parte din corp.

Are o inaltime de 1,78 metri si 130 de kilograme de muschi intens lucrati la sala. Jens a cunoscut faima pe retelele de socializare. Infatisarea infricosatoare si pieptul cu o circumferinta de 140 de centimetri i-au adus porecla de „bestia”.  Pe "frumoasa"  lui o cheama Frederikke.

Pentru a se mentine in forma, barbatul consuma 5500 de calorii pe zi. "Fascinatia mea pentru muschi a inceput atunci cand era mic. Cand ma uitam la desene animate, mereu imi placeau mai mult raufacatorii decat eroii, deoarece erau mai musculosi. Cand am inceput aceasta transformare corporala acum doi ani, muschii mei au inceput sa creasca din ce in ce mai mult, iar oamenii m-au poreclit 'Jens, the Beast'” a declarat barbatul.

Halterofilul a facut puscarie timp de patru ani, spune ca a fost profund afectat de moartea mamei sale cand avea doar 24 de ani si in prezent conduce propria firma de consiliere on-line „State of Mind” pentru cei interesati de fitness si dezvoltare personala.

Sursa foto: Daily Mail

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO