El a mutilat-o cu o impuscatura, dar ea a facut un gest de umanitate care te lasa fara cuvinte. Cum s-au imprietenit cei doi

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05
Debbie

Debbie Baigrie, o americanca in varsta de 53 de ani, ofera tuturor o lectie despre bunatate si iertare.

Femeia a trait un cosmar pe vremea cand avea 28 de ani, cand a fost impuscata in gura de catre un adolescent de 13 ani care voia sa o jefuiasca. Incidentul a lasat-o pe femeie cu cicatrici pentru care a trecut prin zeci de operatii dureroase de reconstructie faciala.

La 25 de ani de la teribilul incident, Debbie l-a iertat pe Ian Manuel, agresorul care a fost condamndat la 65 de ani de inchisoare, si lupta acum pentru reabilitarea lui. Cei doi au inceput sa tina legatura la doi ani dupa incarcerarea barbatului, imediat dupa ce acesta a incercat sa se sinucida.

"La 13 ani, faci multe prostii. Incercati sa va puneti in locul lui. A fost o perioada ingrozitoare, aveam dureri foarte mari. Nu puteam sa mananc, eram furioasa, dar in acelasi timp ma gandeam ca este doar un copil", a povestit Debbie pentru Daily Mail.

Acum, cei doi schimba periodic scrisori, iar Debbie sustine reabilitarea lui Manuel. Acesta va fi eliberat din inchisoare abia in 2031.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO