Orice viitoare mama este mandra de ecografia prin care isi descopera copilul. Si nu sunt putine cele care abia asteapta sa le arate cunoscutilor "prima poza din albumul familiei extinse".

Dar, in cazul unei femei din Kansas, ecografia a fost vazuta nu doar de apropiati, ci de zeci de mii de oameni! Si asta pentru ca surprinde un moment cu totul neobisnuit: Fatul isi da singur... un pumn!

Iata una dintre cele mai ciudate ecografii din cate au fost facute vreodata. Inainte sa vina pe lume, Edward James Watson - EJ, pe scurt - poate fi vazut cum se pocneste singur in fata... cu simt de raspundere!

Mama spune ca nu i-a venit sa creada ce se intampla. "Priveam imaginile si imi spuneam: pe bune, se intampla in trupul meu?"

Si medicul a fost uluit si a marturisit ca, in 20 de ani de meserie, de cand "citeste" scannerul cu ultrasunete, n-a mai intalnit ceva asemanator.

"L-am intrebat daca totul e in regula. Eram ingrijorati sa nu fi patit ceva, vreo comotie, sau mai stiu eu ce."

Dupa ce au primit asigurari ca EJ este perfect sanatos, parintii au postat pe Facebook - pentru familie si prieteni - ecografia facuta in a 20-a saptamana de sarcina. Imediat insa, poza a facut ocolul Internetului.

Sotii Watson, care asteapta primul lor copil, spun ca au fost coplesiti de atentia acordata. Dar, s-au amuzat cand au citit unele comentarii care incercau sa... descopere personalitatea lui EJ.

"Noua ne plac luptele in ring si glumim pe seama asta. Poate il facem boxer sau luptator de wrestling!"