EA este femeia cu cele mai mari picioare din Europa. Poarta marimea 50 la pantofi. VIDEO

Dată publicare: 15-10-2013 10:41
Dată actualizare: 18-10-2013 06:47


picioare

Emma Cahill, o studenta de 20 ani din Worcester, este femeia cu cele mai mari picioare din Europa. Tanara poarta la pantofi marimea 14 dupa standardele din Marea Britanie si 50 dupa marimea europeana.

Fata spune ca ii este aproape imposibil sa isi gaseasca pantofi in magazine si trebuie sa isi faca incaltamintea dupa comanda. Are o singura pereche de pantofi cu toc – si aceia creati special pentru travestiti, asa ca nu sunt foarte eleganti. Emma viseaza ca intr-o zi sa poata purta o pereche de pantofi Loubutin.

“Picioarele mele nu par asa mari pentru ca sunt si foarte inalta”, spune Emma, care, de la inaltimea sa de 195 cm, ii cam intimideaza pe barbati cu statura ei.

Desi imi place sa fiu asa inalta, o singura data am fost abordata de un barbat in club – si era un tip mai inalt decat mine. Dar, in afara de inaltime, nu aveam nimic altceva in comun. As prefera sa am o relatie cu un barbat mai inalt decat mine, dar cred ca as avea pretentii prea mari daca as pune conditia asta obligatorie”, recunoaste Emma.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO