"E un cosmar. Injura cand face sex". Inregistrarea facuta de vecini pentru a fi crezuti de primar

Dată publicare: 01-08-2013 11:05
Dată actualizare: 04-08-2013 06:46


Gemma Walker

Mama a doi copii din Marea Britanie risca sa fie evacuata din locuinta, dupa ce vecinii au facut o inregistrare audio si au dat-o primariei.

Ian Nicholls si sotia lui Susan au mers la primarie si au depus o plangere impotriva vecinei lor. Acestia sustin ca femeie face sex mult prea zgomotos, iar acest lucru ii impiedica sa se odihneasca.

Pentru a fi crezuti de autoritati, cei doi soti au facut o inregistrare audio in care au surprins momentele de pasiune ale vecinei.

"Traim un cosmar de cand s-a mutat ea aici. Tipa, injura, scoate sunete ciudate atunci cand face sex. Nu ne dorim sa auzim asa ceva. Nu putem sa ne odihnim din cauza ei", a declarat Ian.

Femeia a primit o amenda pentru deranjarea vecinilor si risca sa fie data afara din locuinta daca nu isi revizuieste comportamentul.

"Mi-as dori ca viata mea intima sa fie atat de palpitanta si sa fac atat de mult sex. Dar nu este asa. Am doi copii si nu mi-as permite sa ii las sa asculte zgomotele mele. Cred ca ei au o problema cu mine. Niciun alt vecin nu s-a plans de comportamentul meu", a declarat femeia.

Sursa: mirror.co.uk

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO