"E timpul sa incep o noua viata." O tanara desfigurata a regasit fericirea si iubirea

Dată publicare: 30-09-2012 12:27
Dată actualizare: 06-11-2012 05:50


Katie Piper

Un fost model britanic, care a fost batuta, violata si desfigurata de iubitul ei, poate acum sa spuna ca s-a nascut pentru a doua oara. Dupa ani de suferinta, tanara a inceput o noua relatie.

Katie Piper, in varsta de 28 de ani, spune ca noua relatie amoroasa dureaza deja de cateva luni, insa nu vrea sa ofere detalii despre iubitul ei.

Tanara este foarte fericita si increzatoare, mai ales ca acum are si o fundatie caritabila care ofera ajutor victimelor care au fost desfigurate.

Katie mai avusese o relatie, la scurt timp dupa atacul cu acid sulfuric, insa barbatul cu care se intalnea “nu a fost persoana potrivita”, declara ea.

In 2008, Katie Piper, fost model britanic si prezentatoare tv, a trecut prin cel mai negru cosmar pe care si-l poate imagina o fata frumoasa: a fost desfigurata intr-un mod groaznic de iubitul de atunci, care i-a turnat pe chip acid sulfuric.

Aceasta femeie poate zambi din nou, dupa atacul care a desfigurat-o. Cum arata dupa 100 de operatii

A orbit de un ochi si a petrecut sapte saptamani in spital. Dupa ce a fost extrenata, timp de doi ani, Katie a fost nevoita sa poarte pe fata 23 de ore de zi o masca din plastic care sa o protejeze de microbi.

In decurs de trei ani, Katie Piper a suferit aproape o suta de operatii pentru refacerea fetei. Anul acesta a fost supusa si unei interventii revolutionare care i-a redat vederea.

 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO