"E ca si cum as fi castigat la Loto." 22 de ani si-a cautat mama, in 12 ore a gasit-o pe Facebook


Ultimul update: Sambata 21 Septembrie 2013 07:13
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2013 17:38
Categorie: Bizar
femeie facebook

Momente emotionante intr-o familie din SUA, dupa ce o tanara de 22 de ani s-a reintalnit cu mama sa biologica dupa un mesaj postat pe Facebook.

Cand s-a nascut, Whitney Brock a fost data spre adoptie de mama sa, pe care a incercat apoi s-o reintalneasca, insa marea ei dorinta nu s-a implinit, oricat de mult a cautat o solutie.

Ultima sa speranta a fost Facebook, unde a postat o fotografie in care tinea un carton pe care scria: "Imi caut mama naturala. M-am nascut la spitalul Saint Mary's in Evansville, in data de 02.06.91. Numele ei este Jennifer L. Moorhead. Va rog sa ma ajutati."

Tanara a povestit pentru NYDailyNews ce s-a intamplat la cateva ore de la postarea acestui mesaj: "Primisem doar 30 de like-uri la fotografie. Incercam sa nu imi fac sperante prea mari, tot reincarcam pagina si imi aduceam aminte de ceea ce imi spunea un prieten: nu e ca si cum te-ai trezi maine dimineat asi vei afla cine este mama ta."

Culmea este ca, chiar a doua zi de dimineata, tanara si-a verificat contul de Facebook, unde primise un mesaj din partea unei femei straine.

"Tu esti Whitney Brock?", a intrebat-o acea femeie, ca apoi sa ii spuna: "Sunt mama ta."

femeie mama facebook

La scurt timp de la discutia de pe Facebook, cele doua s-au reintalnit pentru prima data dupa 22 de ani.

Sursa: nydailynews.com

VIDEO PROTVPLUS.RO