“E asa urata ca nici n-as putea sa o violez”. Reactia unei mame cand a vazut mesajul de pe Facebook

Dată publicare: 31-05-2012 22:22
Dată actualizare: 01-07-2012 10:04


Facebook

Debbie Piscitella, in varsta de 46 de ani, din Florida a pus pe pagina de Facebook o fotografie cu fiica ei de 14 ani. Un baiat din lista de prieteni a facut un comentariu deranjant la adresa fetei, iar consecintele nu s-au lasat asteptate.

Cand pustiul de 14 ani a vazut fotografia de pe Facebook, el a scris: “E atat de urata ca nici nu as incerca sa o violez”.

Aflata la cumparaturi cu fiica ei, Debbie l-a zarit pe baiat si s-a repezit la el. L-a strans atat de tare de gat incat i-au ramas urmele pe pielea baiatului. Copilul a chemat politia imediat dupa incident.

Mama fetei ofensate a fost luata la sectie pe politie pentru declaratii.

Stiu ca nu ar fi trebuit sa fac asta, dar cred ca toata lumea intelege prin ce a trecut fiica mea cand a vazut comentariul. Agentii de la sectie mi-au spus ca ar fi procedat la fel ca mine sau poate chiar mai rau. Fiica mea este o fata frumoasa din toate punctele de vedere. E o fata buna”, a declarat mama tinerei.

Cand a vazut urmele de pe gatul fiului ei mama baiatului a decis sa depuna plangere impotriva lui Debbie.

“O femeie in toata firea nu poate sa atace in felul asta cu copil de 14 ani. Nu are nicio scuza. Stiu ca baiatul meu a gresit si ca trebuie sa isi ceara scuze, dar nu trebuia sa fie agresat”, a declarat femeia.

Mama fetitei a fost arestata sub acuzatia de agresiune asupra unui minor. Cautiunea a fost stabilita la suma de 5.000 de dolari.

Sursa: Daily Mail

Tags: facebook, violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO