Durere de nedescris pentru un mire care s-a trezit dupa noaptea nuntii si si-a gasit mireasa moarta in pat, langa el

Dată publicare: 20-05-2016 12:01
Dată actualizare: 23-05-2016 07:03


nunta

In dimineata de dupa cel mai fericit eveniment din viata lui - nunta - un barbat a intrat in stare de soc cand a constatat ca mireasa lui murise in timpul noptii, in pat, langa el.

Krzysztof Michalowski si Mariola Orzechowska, doi tineri polonezi stabiliti in Marea Britanie, s-au casatorit la sfarsitul saptamanii trecute, dupa mai multi ani de relatie fericita, din care au rezultat si doi copii, relateaza Daily Mirror.

Cei doi au fost foarte fericiti pentru ca, in sfarsit, si-au oficializat relatia. Dupa nunta, s-au intors acasa, in Catterick, North Yorkshire. Krzysztof s-a dus sa-si hraneasca copilul mai mic, iar apoi s-a culcat langa proaspata sotie. Dimineata, cand s-a trezit, a constatat ca ea ramasese in aceeasi pozitie, dupa care a facut socanta descoperire.

Criminalistii spun ca femeia a murit in somn, iar circumstantele nu sunt suspecte. Cauza mortii nu a fost stabilita exact, insa Mariola suferea de epilepsie si se banuieste ca a suferit o criza in timpul somnului.

Prietenii si colegii celor doi sunt impresionati de aceasta tragedie. Colegii barbatului au inceput o campanie de strangere de bani, intrucat el vrea sa o inmormanteze pe Mariola in satul lor natal din Polonia.

Sursa: Daily Mirror

Tags: nunta, mireasa, decese,


VIDEO PROTVPLUS.RO