Dupa ce au facut impreuna 3 copii, un barbat a aflat ca sotia lui ii este sora

Ultima actualizare: 24-02-2013 07:12
cuplu

Emily Yoffe este o jurnalista din Stale Unite care scrie, printre altele, pentru The New York Times, The Washington Post, Esquire si revista Slate, unde are rubrica “Dear Prudence”, prin care comunica cu cititorii.

De regula, ei ii impartasesc problemele cu care se confrunta, iar Emily isi spune parerea despre situatie si cum ar proceda ea in locul lor.

Saptamana aceasta, o scrisoare venita de la un barbat i-a dezvaluit un fapt socant. "Asa cum stau lucrurile in zilele noastre, cred ca acesta nu este un caz unic", a spus Emily Yoffe (foto), in Slate Magazine.

Iata ce a aflat de la cititorul ei:

“Cand am cunoscut-o pe sotia mea, am devenit imediat inseparabili. Aveam foarte multe lucruri in comun, proveneam din acelasi oras, unde intentionam sa ne intoarcem dupa facultate, asa ca totul a decurs foarte natural intre noi. Ne-am casatorit imediat dupa absolvire, ne-am mutat aproape de familiile noastre si am facut trei copii pana la varsta de 30 de ani, atat cat avem acum.

Amandoi am fost nascuti de lesbiene; sotia mea provine dintr-un cuplu, iar mama mea este singura. Cand a implinit 18 ani, sotia mea a vrut sa afle identitatea donatorului de sperma – a barbatului care ii este tata biologic. Banca de sperma la care a apelat mama ei permite acest lucru in momentul in care copilul implineste 18 ani si daca ambele parti implicate sunt de acord.

Eu nu am fost niciodata interesat de acest lucru, dar sotia mea spunea ca nu este corect fata de copiii nostril, care ar trebui sa aiba toate informatiile despre familiile din care provin. Cum se apropia aniversarea noastra, m-am decis sa-i fac acest codou sotiei mele si sa vad daca tatal meu biologic vrea sa ma cunoasca.

Mai intai am aflat ca parintii nostri au apelat la aceeasi banca de sperma, iar apoi ca donatorul a fost in ambele cazuri acelasi barbat...

Acum sunt intr-o situatie dificila… Pe de o parte, imi iubesc sotia mai mult decat pot spune in cuvinte, si, logic, raul a fost facut - deja avem copii. Mi-am facut vasectomie, asa ca nu vom mai avea copii. Dar nu ma pot abtine sa nu gandesc 'aceasta este sora mea', ori de cate ori ma uit la sotia mea acum.

Inca nu i-am spus nimic si nici nu stiu daca ar trebui sa-i spun. Ce sa fac de acum incolo? Am vrut sa ard toate documentele de la banca de sperma, dar asta nu ma ajuta sa schimb lucrurile. Te rog, ajuta-ma sa-mi dau seama ce sa fac de acum incolo”.

Emily Yoffe i-a raspuns ca ar trebui sa-i spuna sotiei sale ce a descoperit, apoi sa primeasca amandoi consiliere pentru a depasi situatia. “Insa nu exista niciun motiv pentru care copiii vostri ar trebui sa afle acest lucru”, a spus Emily Yoffe.

Citeste si: Un OZN a zburat timp de 50 min. langa un avion plin cu pasageri

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO