Dupa 48 de ani de casnicie, au aflat ca totul era o minciuna. Prin ce drama a trecut acest cuplu

Ultima actualizare: 25-12-2012 00:40
soti

Un cuplu casatorit de 48 de ani tocmai a aflat ca toata casnicia lor a fost o minciuna.

In 1964, Norma si Bob Clark se casatoreau in Nordul Californiei intr-o ceremonie de vis. Timp de 5 dececii viata lor a fost perfecta, insa in urma cu putin timp au aflat ca au trait in realitate o minciuna.

NBC Los Angeles scrie ca cei doi au fost instiintati dupa 48 de ani ca intreaga lor casnicie nu a fost niciodata oficializata, pentru ca actele nu au fost facute.

"Nu am reusit sa gasesc certificatul de casatorie si apoi am inteles si de ce nu il gaseam. Pentru ca nu a existat niciodata.", a declarat Norma Clark.

Conform legii, dupa casatorie, cel care a oficializat ceremonia trebuie sa trimita certificatul catre evidenta populatiei, insa pastorul lor nu a facut asta.

In lipsa unor acte, acestia nu pot dovedi ca s-au casatorit vreodata, mai ales ca toti martorii de la nunta lor au decedat intre timp, a precizat sotul, Bob Clark.

Cei doi au decis sa se casatoreasca din nou, la 48 de ani distanta. "Cel putin acum nu mai trebuie sa le organizam o petrecere de 50 de ani de casnicie", a declarat glumind fiul lor, Alex.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO