Doi soti si-au recuperat verigheta dupa 37 de ani. A fost nevoie de o poza pe Facebook si 80.000 de share-uri

Dată publicare: 15-09-2016 08:18
Dată actualizare: 18-09-2016 05:45


Aventura unei verighete a ajuns virala pe internet! O femeie, instructor de scufundari, a facut o bucurie neasteptata unui cuplu de spanioli din Zaragoza.

Cei doi soti au recuperat bijuteria pe care barbatul a pierdut-o in mare acum 37 de ani.

Pasionata de scufundari, o anume Jessy Nissos a gasit verigheta de aur luna trecuta, pe fundul marii, in apropierea insulei spaniole Benidorm. A fotografiat-o si a postat imaginea pe Facebook, insotita de un mesaj cu data casatoriei gravata pe inel-17 februarie 1979.

Agustin Aaliana, proprietarul inelului pierdut: "In vara lui 1979, am fost la picnic, cu familia, pe insula Benidorm, la vreo 5 kilometri de port. Am intrat in apa sa inot si mai tarziu, cand mancam, mi-am dat seama ca nu mai am verigheta. Am sarit in apa s-o caut, dar degeaba".

Fotografia a facut ocolul Internet-ului, a fost preluata si transmisa mai departe de peste 80.000 de persoane. Si, in cele din urma- prin intermediul unei nepoate-a ajuns pana la Agustin Aliaga si sotia lui, Juani Sanchez. Cei doi au un mic local intr-o suburbie a orasului Zaragoza.

Juani Sanchez, sotia lui Augustin: "Nici prin gand nu mi-a trecut ca cineva ar putea gasi inelul pe fundul marii, dupa atata vreme, 37 de ani!".

Sotia a fost cea care a sunat-o pe femeia care a gasit inelul pierdut. Ca dovada, i-a trimis o fotografie cu verigheta ei, evident identica cu cea a sotului.

Juani Sanchez, sotia lui Augustin: "Am sunat-o si cand a raspuns m-a intrebat cine e la telefon. I-am zis: 'Sunt Juani' si ea pur si simplu a izbucnit in plans. Am lacrimat si eu cand mi-am dat seama ca ea plange de fericire".

"Nu am cuvinte sa descriu acest gest, cu siguranta vom ramane prieteni pe viata", le-a spus Sanchez jurnalistilor, care s-au inghesuit la baruletz-ul lui, cand au aflat povestea.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO