"Dumnezeu si-a intors fata catre mine". Efectul miraculos, neasteptat, al unei operatii la ochi

Dată publicare: 28-06-2013 09:23
Dată actualizare: 01-07-2013 06:57


Michael McCarthy

Pentru cei mai multi oameni, principalul avantaj al unei operatii cu laserul la ochi este imbunatatirea vederii, insa un pacient a avut un efect secundar cu totul neasteptat.

Michael McCarthy, 30 de ani, din Anglia, a slabit 45 de kilograme dupa operatia la ochi, iar acum viata lui s-a schimbat intr-un mod la care nu visa vreodata.

Michael, care este grafician de film si televiziune, spune ca a avut doua mari probleme in viata: miopia si kilogramele in plus. Din cauza miopiei care s-a agravat in timp si-a schimbat treptat si obiceiurile, relateaza Daily Mail.

Daca inainte facea mereu miscare, practicand tot felul de sporturi, in ultimii ani nu a mai putut sa faca asta din cauza vederii slabe si a ochelarilor cu lentile groase pe care era nevoit sa-i poarte mereu.

Mai grav este ca si activitatea profesionala a fost afectata, iar anul trecut tanarul si-a redus din timpul de lucru si a inceput sa castige putin.

Decis sa-si imbunatateasca starea, in toamna anului trecut l-a contactat pe dr. Dan Reinstein, de la o clinica din Londra, care utilizeaza o tehnica inovatoare pentru a ajuta pacientii cu vedere slaba.

Dupa procedura complet lipsita de durere, numita LASIK, Michael a ajuns de la o dioptrie de -13, la doar -0,25.

Simplul fapt ca a inceput sa vada i-a dat o stare de spirit buna si a inceput sa fie activ. Barbatul spune ca nu s-a gandit sa slabeasca, dar pentru ca a putut, s-a dus la inot si la sala de sport. “Fara sa-mi dau seama sau macar sa urmaresc asta, am slabit 45 de kilograme. Pentru mine e un miracol. Dumnezeu si-a intors fata catre mine”, a spus Michael.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO