Drama unei mame care s-a trezit si a descoperit ca bebelusul ei era mort, langa ea: "A fost o zi de iad". Ce s-a intamplat

Ultima actualizare: 17-12-2016 07:14
mama si bebelusul

Durerea pricinuita de pierderea baietelului sau in varsta de o luna este si acum de nesuportat pentru Amanda Saucedo. Mama a adormit langa bebelus, dar cand s-a trezit acesta era intr-o balta de sange.

Tragicul si stupidul accident s-a intamplat in urma cu doi ani, dar femeia marturisteste ca va purta durerea in suflet si sentimentul de vina pana in mormant, relateaza Daily Mail.

Tanara s-a trezit in miezul noptii deoarece Ben, bebelusul sau in varsta de numai 30 de zile, plangea. Amanda l-a luat langa ea in pat sa ii dea sa manance. La scurt timp femeia a adormit. Cand s-a trezit, in jurul orei opt dimineata, copilul nu mai respira si zacea intr-o balta de sange.

"M-am uitat la Ben, era cuibarit langa mine, asa cum ii placea, dar ceva nu era in regula. Fata ii era palida. Cand m-am ridicat am vazut ca zacea intr-o balta de sange. Mi-am spus ca asa ceva nu e posibil. A fost o zi de iad." isi aminteste cu durere Amanda, care ii avertizeaza pe parinti despre pericolul de a dormi in pat cu un bebelus.

Medicii legisti au declarat ca bebelusul a murit asfixiat.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO