Dragoste cu adevarat OARBA. Isi sustine sotia in sala de tribunal, desi ce i-a facut e de NEIERTAT

Dată publicare: 02-08-2012 08:45
Dată actualizare: 11-09-2012 15:19


profesoara

Andrea Brenan (37 de ani) risca sa ajunga la inchisoare, insa desi i-a inselat increderea, sotul ei a fost alaturi de ea in sala de tribunal si a promis ca va veni la toate infatisarile, pana la pronuntarea verdictului.

Femeia, care este profesoara la un liceu, este acuzata ca i-a trimis unui elev de 15 ani imagini explicite cu ea si i-a oferit bauturi alcoolice.

"Domnul Brenan isi sustine nevasta. O iubeste foarte mult si au o relatie foarte puternica", a explicat avocatul cadrului didactic prezenta sotului in sala de tribunal.

Relatia nepotrivita dintre profesoara si elevul de 15 ani a iesit la iveala dupa ce un echipaj de politie i-a gasit pe cei doi consumand alcool intr-o masina parcata in apropierea liceului. Agentii au obtinut un mandat si asa au descoperit SMS-uri si imagini incriminatoare.

Andrea nu a predat niciodata la clasa baiatului si ambii neaga ca au intretinut relatii intime. Ea a fost acuzata de distributie de materiale explicite unui minor, utilizarea unui computer pentru a comite o infractiune si oferirea de alcool unui minor si daca va fi gasita vinovata, risca 6 ani de inchisoare.

Pentru a fi cercetata in libertate, profesoara a platit o cautiune de 10.000 de dolari si i s-a impus sa nu ia legatura cu elevul.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO