Dovada de devotament sau lipsa de inspiratie? Ce si-a tatuat pe brat un adolescent din Norvegia

Dată publicare: 27-03-2014 15:10
Dată actualizare: 30-03-2014 00:09


McTatuaj

Un tanar din Norvegia, indragostit de tatuaje, nu s-a multumit cu clasicele litere chiezesti sau cu simbolurile tribale, asa ca a ales sa-si imortalizeze ceva special pe piele: un bon de casa de la McDonald's.

Stian Ytterdahl, un norvegian de 18 ani din Lørenskog, este primul proprietar al unui "McTatuaj", dupa ce a decis sa-si tipareasca pe piele continutul bonului primit pe 24 martie, la restaurantul fast-food din Solheimvelen, scrie The Mirror.

Stian da acum vina pe prietenii sai pentru tatuaj, sustinand ca acestia l-au pus sa aleaga: ori isi tatueaza o papusa Barbie pe spate, ori foloseste bonul fiscal drept model.

Artistii de la Sabelink Tattoo, atelierul de tatuaje in care a fost "tiparit" bonul pe pielea norvegianului, au declarat ca acesta a fost cel mai ciudat tatuaj pe care l-au facut vreodata.

"E amuzant cand ma gandesc ca am un tatuaj pe care nu il mai are nimeni. Poate nu o sa fie la fel de amuzant la 50 sau 60 de ani, dar asta e alegerea mea", a marturisit adolescentul norvegian.

 

 

Sursa: Mirror

Tags: tatuaj, mcdonalds,


VIDEO PROTVPLUS.RO