Doua radiografii si trei clisme, pentru ca nu a oprit la semafor. Americanul torturat de politisti a primit 1,6 milioane USD

Dată publicare: 17-01-2014 09:05
Dată actualizare: 20-01-2014 06:59


Politia din Deming

Intelegere de 1,6 milioane de dolari, pentru un barbat care a fost supus de opt ori unor controale anale, in timpul unei perchezitii, dupa ce nu a oprit la semafor.

David Eckert a dat in judecata orasul Deming, sustinand ca politistii au cerut sa i se faca 8 controale anale, in timpul unui control in trafic, anul trecut.

Politistii au crezut ca David ascundea droguri in cavitatea anala, pentru ca "isi incorda muschii fesieri", dupa ce a fost oprit in ianuarie 2013, informeaza New York Daily News.

Controalele "invazive" au fost facute de Gila Regional Medical Center, dupa ce un alt centru medical a refuzat sa efectueze procedura, din motive etice.

In ciuda controalelor amanuntite, care au inclus doua radiografii, trei clisme si o colonoscopie, politistii nu au gasit nimic.

Eckert a fost retinut timp de 14 ore si, ulterior, a fost pus sa plateasca pentru controalele medicale.

In luna noiembrie, Eckert a dat in judecata autoritatile si, in doar o luna, atat orasul cat, si districtul au fost de acord sa cada la o intelegere.

Eckert asteapta acum rezolvarea altor doua procese, deschise impotriva procurorului care a semnat mandatul de perchezitie in baza caruia a fost torturat si a doctorilor de la centrul medical care l-au investigat.

CITESTE SI:

Construieste masini electrice si nave spatiale.Extravaganta viata a miliardarului devenit sursa de inspiratie pentru Iron Man

In interiorul celui mai ciudat obiect zburator din lume. Ce este Beluga si pentru ce il foloseste Airbus. FOTO + VIDEO

A aparut cea mai eficienta masina din lume. Consuma mai putin de 1 litru/100 km. De ce este interzisa in SUA

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO