Doua profesoare acuzate ca au facut sex in grup cu elevul lor, de 16 ani. Detaliile scandaloase ale cazului

Dată publicare: 04-10-2014 18:21
Dată actualizare: 07-10-2014 07:03


profesoare

Doua profesoare de engleza, acuzate ca au facut sex in grup cu un elev de 16 ani, au fost eliberate pe cautiune dupa doar 2 zile petrecute in spatele gratiilor.

Intre timp, au aparut detalii scandaloase despre escapada lor.

Shelley Dufrense, 32 de ani, si Rachel Respess, 24 de ani, au platit cate 7.000 de dolari pentru a fi eliberate.

Michael Glaser, seful Politiei din Kenner, SUA, a spus ca profesoara mai tanara a fost cea care a provocat tot scandalul, dupa ce i-a invitat pe elev si pe colega ei la ea acasa, pe 12 septembrie.

Potrivit New York Daily News, odata ajunsi acolo, Rachel Respess a facut sex cu elevul, in timp ce Shelley Dufrense a inceput sa o sarute intim. Acum politistii vor sa verifice daca zvonul potrivit caruia cei trei s-au filmat in timpul partidei de sex este adevarat.

Pe parcursul anchetei, politistii au stabilit ca inainte de de acest incident, elevul ar fi facut sex de mai multe ori cu Shelley Dufrese. In timpul audierilor, insa, alti elevi au declarat ca elevul si cele doua profesoare ar fi facut sex in grup de mai multe ori.

Elevul in cauza a declarat ca nu a fost obligat sa participe la partida de sex, insa, pentru ca este minor, cele doua profesoare vor raspunde penal pentru fapta lor. Ele risca pana la 17 ani de inchisoare.

Sursa: New York Daily News

Tags: profesoare, sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO