Doua mari drame, transformate in poveste de dragoste. Cum a unit destinul doi condamnati la moarte

Ultima actualizare: 14-05-2012 14:59
batrani

Multe cupluri vorbesc despre pasiunile sau inclinatiile pe care le au in comun. Putine pot spune insa ca i-a unit acelasi destin, o poveste care pare desprinsa din filmele hollywoodiene.

Sonia Jacobs, de 64 de ani, si Peter Pringle, de 73, s-au casatorit saptamana trecuta in Manhattan, scrie New York Times.

Ce au ei in comun? Ei bine, amandoi au stat ani buni in inchisoare, dar nu oriunde, ci printre detinutii condamnati la moarte. Ei fusesera acuzati de crime pe care nu le-au comis si au fost achitati in ultima clipa.

Sonia a fost arestata, alaturi de primul ei sot, pentru uciderea a doi ofiteri de politie, in timpul unui control rutier de rutina. Pe atunci femeia avea numai 28 de ani.

Povestea ei este foarte trista. In timp ce era arestata si incerca din rasputeri sa-si demonstreze nevinovatia, parintii ei, care ii aveau in grija pe cei doi copii ai sai, au murit intr-un accident aviatic. Prin urmare, micutii au ajuns intr-un centru de plasament.

In scurt timp, sotul ei a fost executat. Dupa 17 ani, Sonia a reusit sa-si demonstreze nevinovatia, iar adevaratul criminal si-a recunoscut fapta.

Dupa ce a fost eliberata, femeia a calatorit in Irlanda. Aici l-a cunoscut pe Peter, cel care avea sa devina cel de-al doilea sot al sau.

Dupa ce s-au imprietenit, Peter i-a marturisit ca si el fusese condamnat la moarte si statuse 15 ani la inchisoare.

Surprinzator, dar si el fusese acuzat tot de uciderea a doi politisti, in timpul unui jaf la o banca.

La fel ca si ea, barbatul a mai fost casatorit o data si este tatal a patru copii.

Barbatul a reusit sa-si demonstreze singur nevinovatia si a aratat cum un ofiter ii falsificase declaratia initiala, care il incrimina.

“In clipa aceea (cand i-am aflat povestea, n.r.) am inteles ca intalnirea noastra nu a fost o simpla intamplare”, marturiseste Sonia Jacobs.

Acum, cei doi traiesc in Irlanda si au reusit sa reia lagatura cu copiii pe care ii au, dar de care viata i-a indepartat intr-un mod brutal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO